Hier kunt u lezen hoe anderen mijn begeleiding en inzet hebben ervaren.
Wilt u ook uw ervaring met anderen delen, mail dan naar info@uitvaartzorgrietjevanvoorst.nl
Uw reactie stel ik zeer op prijs.

 

'Vanaf het moment van kennismaking met jou als toekomstig begeleidster bij een eventueel overlijden van mijn moeder was er al betrokkenheid van jou kant.
Mijn moeder wilde e.e.a. vooraf geregeld hebben en heeft de contacten zelf gelegd en haar wensen aan jou en ons toevertrouwd. Een goede keuze en heeft direct gezorgd voor een band.
Vanwege het feit dat het al jaren geleden was dat e.e.a. was vastgelegd en jij ook tussentijds contact hebt gehouden met mijn moeder kwam er een moment waarop de hele "toekomstige" uitvaart opnieuw is besproken en waarbij jij veel fijne adviezen hebt aangedragen die ook zijn toegepast.
Toen mijn moeder niet veel later in december 2016 toch nog onverwacht overleed was jij als een van de eersten aanwezig ter ondersteuning.
Dan merk je hoe belangrijk het is dat die band er is tussen de begeleiding en de nabestaanden. Door jou is overal aan gedacht, zaken aangedragen, besproken en uitgevoerd.
Zelfs tijdens emotionele momenten kwam je met adviezen, kortom een hele steun in die altijd moeilijke periode.
Ook na de uitvaart is de afhandeling als zeer prettig ervaren met wederom welkome suggesties en zelfs middelen.
Ik kan niet veel anders dan je nogmaals hartelijk danken voor al je "werk". Ik hoop dat vele mensen je warme begeleiding mogen ervaren'.

Vriendelijke groet,

Gerjan Wagenvoord

 

'Nadat bij mijn man eind juli jl. de diagnose ALS was vastgesteld is hij in december 2016 geheel onverwachts overleden. Bij het regelen van de crematie ging het er soms wat chaotisch aan toe. Rietje wist in die ”chaos” de kaders duidelijk aan te geven zonder dat mijn wensen uit het oog werden verloren. Rietje kwam ook met initiatieven die voor mij zeer waardevol zijn gebleken. Kortom ik kijk met een warm en tevreden gevoel terug op de crematie van mijn man'.

Hartelijke groet,

Els

 

'Wat een fantastische vrouw!
Toen mijn moeder overleed nam ze ons mee op sleeptouw in alles wat er geregeld moest worden en gedaan. Ze hield overzicht en nam ons heel veel werk uit handen.
Ze is zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar en heeft ons met raad en daad bij gestaan. Ik kijk terug op een waardig afscheid. Dankjewel Rietje dat je naast ons stond, en dat je dit met al jou inzet mogelijk hebt gemaakt'.

Vriendelijke groet

Ina

 

'Eind 2016 overleed toch nog vrij plotseling mijn moeder op 85-jarige leeftijd.
Binnen zeer korte tijd na het overlijden was Rietje al in ons midden, om ons door deze zware periode heen te helpen.
Haar zeer kordate en persoonlijke optreden, met wel steeds op de juiste gepaste afstand, heeft ervoor gezorgd dat wij met een erg warm en fijn gevoel terugkijken op deze dagen.
Ook de toeleveranciers die in het netwerk van Rietje zitten, verdienen net als Rietje een dikke pluim voor hun inzet.
Want ook zij zijn van groot belang gebleken, in het welslagen van het geheel'.

Bert Veurink

 

'Vooraf aan het overlijden van Gerrit ben je bij ons geweest om e.e.a. af te spreken.
Het is dan altijd een beetje aftasten of er een klik is om met iemand in zee te gaan die je niet kent.
Het voelde direct goed en jij hebt je belofte om er een mooi afscheid van te maken meer dan waargemaakt.
Nogmaals heel hartelijk dank daarvoor, ook namens de jongens en meiden.

Wij hebben de betrokkenheid van Rietje en de professionele aanpak bij de begeleiding van de crematie ervaren als een belangrijke ondersteuning. Zij denkt mee en geeft - gevraagd en ongevraagd - advies zonder haar eigen mening op te dringen. Voelt feilloos de stemming aan is in staat om hier ruimte aan te geven.
Tijdens de crematie was Rietje steeds op de achtergrond aanwezig om alles in goede banen te leiden.
Wij kijken terug op een mooi en waardevol afscheid dat mede door Rietje is vorm gegeven.

Ik kan Rietje van harte aanbevelen als uitvaartondernemer, zij is betrouwbaar, toegankelijk en heel plezierig in de omgang'.

Een hartelijke groet,

Elly
Bob en Marion
Tom en Esther

Overlijden melden: 038-4547474